EN

PARALAJMËRIM

Po e shihni këtë faqe sepse domeni juaj nuk është vënë ende në përdorim. Ju lutemi vini domenin tuaj në përdorim duke marrë një paketë hostimi Këtu.

KUJDES

Sipas rregullores së domenit .AL, nëse nuk e vini në përdorim këtë domain brenda vitit të parë, Regjistri .AL do ta lirojë atë dhe do ta bëjë të disponueshëm për regjistrimin e të tjerëve